fbpx
22. - 27. JULI 2019 - HJØRRING - DANMARK
NB 925

New Balance 2018

 

I New Balance satser vi på ”græsrødderne” og bestræber os på at blive blandt de 3 førende sportsbrands i verden. Vi er derfor rigtig glade for vores nye sponsoraftale med Fortuna Hjørring og Dana Cup Hjørring. Fortuna Hjørring er ét af de bedste kvindelige hold i Europa og har via Dana Cup Hjørring skabt én af de største ungdomsturneringer i verden. Det er vi stolte over at være en del af og igen i år er vi til stede under hele turneringen med masser af aktiviteter. 

  • New Balance Fun Zone by Soccer Stars - præsenterer en masse oppustelige soccer games – Soccer Shootout, Soccer Bounce, Bubble Soccer, Foot Drats og Pool Soccer. Fra Mandag den 23. Juli til Fredag den 27. Juli 2018.
  • New Balance Meeting Point med vores “Liverpool FC Photobooth”. Vil I sikre et godt minde fra Dana Cup 2018? Kom forbi vores “Liverpool FC Photobooth” og ta’ et billede ved siden af Liverpool FCs Sadio Mané or Mohamed Salah.  
  • Liverpool FC trainers er igen repræsenteret ved dette års Dana Cup tournering fra Mandag 23. Juli – Tirsdag den 24. Juli 2018.
  • Tanner Speed Academy hjælper atleter og fodboldspillere med at forbedre deres spil og sikre de når det næste niveau gennem acceleration, forbedring af din fart og reaktionstid. Tirsdag den 24. Juli 2018.
  • SPORTMASTER x New Balance I samarbejde med SPORTMASTER præsenterer vi de nyeste styles inden for Football og Future Run. Vi præsenterer også den nye Liverpool FC kollektion for 2018/19. ”This Means More” er dette års mantra til den nye kollektion der omfavner den følelse alle LFC Fans over hele verden deler med klubben og hvad de føler når de ifører sig den nye trøje. Liverpool FCs anfører siger om trøjen: ”Lanceringen af den nye kollektion er altid rigtig spændende. Jeg er vild med farven der går igen fra sidste sæson, og mønstret der tilføjer et stærkt look dertil. Jeg er sikker på at vores fans vil tage trøjen til sig og omfavne det for den næste sæson”. Fra Mandag 23. Juli – Søndag 29. Juli 2018.  

Om New Balance

New Balance, med hovedkontor I Boston, har følgende mission: Vi demonstrerer ansvarlig lederskab ved at bygge et globalt brand som vores atleter er stolte over at gå med, som vores medarbejdere er stolte over at udvikle og som vores samfund er stolte over at være en del af. 

Om New Balances nye global brand platform ”Fearlessly Independent” since 1906”

”Hos New Balance er vi overbevidste om, at vores markedsføring må afspejle vores Brand DNA gennem et autentist indhold der inspirerer til individualitet og selvtillid. Som privatejet virksomhed har New Balance altid arbejdet mod målrettede valg om at opretholde en del af vores håndarbejde, der både viser mod og uafhængighed, siger Chris Davis, Vice President, Global Marketing. I alt hvad vi gør, er vores mål at lede med karakter, skabe produkter med den bedste kvalitet og innovation der bidrager til et bedre samfund.”

“Declare your Character”

Jürgen Klopp har altid haft fodbold I blodet. Efter at have tilbragt 15 år som professionel fodboldspiller, fandt han sit sande kald som leder af én af verdens mest berømte fodboldklub, Liverpool FC.  

New Balance Denmark Facebook - @NewBalanceDanmark

Instagram - @NewBalanceDanmark 

Klopp 925Declare your Character

Pin It
SponsorBar