fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK

Vær stærk – Vær positiv – Vær #DanaCupUnited


Dana Cup = Passion - Sammenhold - Lighed - Respekt

  26-31 juli #DanaCup2021

  Hjørring - Danmark

  En erfaring for livstid via det vidunderlige spil #fodbold

  Aldersgrænser 2021
Drenge: B18-19, B17, B16, B15, B14, B13, B12 & B11
Piger: G18-19, G17, G16, G15, G14, G13 & G12

  Fantastiske grønne græsbaner

  Priser: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   

Tilmeldingsfristen og betalingsfristen for startgebyr er den 01.05.2021, så der er god tid til at planlægge som I plejer. 

Vi er naturligvis 100 procent klar over, at vi befinder os i en yderst speciel position på grund af COVID-19. Samtidig tror vi på en lysere fremtid, og den vil vi, gennem planlægning, være på forkant med. Vi tager én dag ad gangen! Vores COVID-19 protokol er under udarbejdelse, så vi kan være fuldt forberedt til at byde jer alle sammen velkommen tilbage til sommer.

Planlæg sammen med os - Når Verden åbner igen skal vi alle være klar!

 

Pin It
2021 United Soccer Coaches Convention

2021 United Soccer Coaches Digital Convention

Dana Cup deltager endnu en gang som Officielt 2021 Avanceret Udstiller ved United Soccer Coaches Convention i USA.

Dette interaktive, digitale konvent bliver officielt skudt i gang i dag, mandag den 11. januar.

Hvis du er tilmeldt, så kig ind på vores online stand og hør mere om Dana Cup Hjørring! Send besked eller aftal et møde med os! Alison Leigh Forman er online hele ugen!

Pin It
christmas dc20

Glædelig Jul Og Godt Nytår

2020 året vi vil alle sammen kommer til – først og fremmest - at huske som besværligt og trist, men der har også været gode glimt. Vore daglige rutiner blevet ændret! Det havde vi ikke ønsket og for nogle har det været utrolig hårdt og udfordrende. Andre har haft mulighed for at samle familien og genopfriske gode, gamle traditioner.

For første gang siden starten i 1982 blev Dana Cup aflyst. Det har medført store udfordringer og økonomisk tab for os selv i Dana Cup og hos Fortuna Hjørring, vore partnere, samarbejdspartnere og i hele vores kommune og omegn.

Alt blev ændret, men vi er ”rykket sammen” og har brugt tiden til at analysere hele koncernen. Nu er vi klar til de kommende år og fremtiden, hvor Dana Cup igen skal op at stå som Danmarks største sportsevent og Verdens 3. størst fodboldturnering for ungdomsspillere.

Når verden igen åbnes – er vi 100% klar til at byde jer hjertelig velkommen tilbage. Velkommen til Dana Cup Hjørring 26-31 juli 2021.

Direktør Jette Andersen
Dana Cup Hjørring

Pin It
30.11.2020 2

International fodboldturnering for ungdomsspillere 


Hvad er vigtigt for dig?

✅ Er det faciliteterne, banerne, beliggenheden og organisationen?
✅ Er det muligheden for at teste dig selv og dit hold imod andre klubber fra hele verdenen?
✅ Er det en rejse til et nyt land for at kombinere fodbold, familieferie og kultur?
✅ Er det værdi for pengene?
✅ Er det fornøjelse og bekendtskaber på tværs af landegrænser?

Vi tror på, at uanset hvad du prioriterer højest, så leverer vi varen. Vi har samlet alle dine ønsker i én fantastisk international fodboldoplevelse – DANA CUP HJØRRING.

Kom til Dana Cup 26-31 juli 2021 – Vi lover dig en fantastisk oplevelse ✅ 

✅ Mød 1.000 hold fra 45 nationer
✅ Drenge B19-B11 & Piger G19-G12
✅ En fantastisk international oplevelse  
✅ Fantastiske grønne græsbaner
✅ Nordeuropas flotteste anlæg
✅ Danmarks største sportsbegivenhed
✅ Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering
✅ 20.000 deltagere
✅ Internationale grupper
✅ Tæt på kilometervis af smukke, hvide sandstrande og det blå hav

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   

Tilmeldingsfristen og betalingsfristen for startgebyr er den 01.05.2021, så der er god tid til at planlægge som I plejer. 

Vi forstår fuldt ud, at vi befinder os i specielle tider pga. COVID-19, men vi har brug for at planlægge fremtiden. Vi tager én dag af gangen, vores nye COVID-19-protokol er under udarbejdelse, så vi er klar til at velkomme jer alle tilbage næste sommer. Planlæg sammen med os, så når verden igen åbner op – vær klar!

I er hjertelig velkomne her i Hjørring. Vi glæder os til at se jer!

Dana Cup eBrochure / Dana Cup Tilmelding

Dana Cup Hotel Brochure

Dana Cup Kombi - Fodbold og FamilieferieVisit Nordjylland

Nymindegab Kro Photo Mikkel Heriba 9 medium
©️ Mikkel Heriba

Thisted 35982 medium
©️ Niclas Jessen

Thorup Strand 39794 medium
©️ Niclas Jessen

Surfer on paddle board in the North Sea Klitmoeller Mette Johnsen medium
©️ Mette Johnsen

 

Pin It
veo press photo dc20

Veo ny partner ved Dana Cup og i Fortuna Hjørring


Veo er en helt ny partner omkring optagelse af video og analysering. Det er en danske virksomhed - akkurat som Dana Cup og Fortuna Hjørring.  

Veo har fremstillet et produkt, der kan optage træning og kampe. Det foregår ganske enkelt, og der er ikke behov for kameraoperatør. Veo-kameraet opstilles på stativ og betjenes herefter via App på smartphonen.

Veo kameraet fotograferer i panoramaperspektiv (180*) og billedkvaliteten sikres af 2x4K objektiver. 

Efterfølgende kan optagelserne uploades til Veo platformen, og være grundlag for studium og analysering af træning eller kampe. Veo-platformen rummer en række interessante muligheder.

Veo har indtaget markedet med stor succes. Der er kunder fra fodboldtoppen - Chelsea FC, Manchester City FC og BARÇA Academy! De fleste kunder er dog bredde- og ungdomsklubber, hvilket jo harmonerer fint med Fortuna og Dana Cup, hvor vi jo netop er med på både elite og breddefodbold. 

Dana Cups direktør Jette Andersen, der selv er tidligere landsholdsspiller, glæder sig over det nye samarbejde. At Veo er et dansk firma med samme kernerkunder og målgruppe som os giver samarbejdet en ekstra dimension.

- Vi er overbeviste om, at Veo er et populært indslag ved vores næste Dana Cup turnering. Her kan holdene få optaget og leveret sine kampe via Veo. 

Uanset niveau eller ønsket niveau er det sjovt og lærerigt, med video fra ens kampe. Det kan bruges til udvikling, og så er det altid et rigtig godt minde om deltagelsen i en af verdens største og bedste ungdomsturneringer – en turnering, der er afviklet i 38 år.  

- Veo leverer kameraer til de største klubber i de største ligaer, men vores ægte passion og mission er at gøre det muligt at optage fodbold for alle – særligt dem der ikke tidligere har haft denne mulighed. Vi glæder os til at være med til at gøre sommerens Dana Cup til en uforglemmelig oplevelse og til at skabe evige minder for spillere og trænere, siger Veo direktør Henrik Teisbæk.”

Pin It
Dana Cup og Nike

Følg dine drømme - Dana Cup Hjørring 26-31 juli 2021

Vi kan alle være enig om. at 2020 har været noget helt specielt på grund af Covid-19. Hele verden er forandret og mange menneskers liv er ændret for altid. Vi sender varme tanker til jer alle sammen.

Her ved Dana Cup, planlægger vi næste sommers turnering som normalt. Vi fortsætter vores gode og tætte dialog med myndighederne og følger til enhver tid deres opfordringer. Vi ser frem til 2021 med optimisme og tror på, at der bliver en Dana Cup 2021.

Vi gør også opmærksom på, at det er trygt at booke og planlægge din rejse allerede nu. Tilmelding- og betalingsfrist af startgebyr er 1. maj 2021 – så der er rigtig god tid, så I kan planlægge helt som normalt.


Det er os en stor glæde at invitere dig til at deltage i Dana Cup Hjørring 2021.

Fodbold er bedst om sommeren, græsset er grønt, det er varmt og dejligt, og der er dækket op til fest.

Fodboldglade piger og drenge kommer rejsende fra alle verdenshjørner for at være med i det helt fantastiske spil – FODBOLD! Vi tilbyder en platform, hvor unge fodboldspillere henter erfaring ved at forene lidenskab for fodbold, respekt, sammenhold, lighed, venskaber og meget mere.

Dana Cup blev etableret i 1982, og med 38 års erfaring, skaber vi en international ungdomsfodboldturnering i verdensklasse.

✅ Mød 1.000 hold fra 45 nationer
✅ En fantastisk international oplevelse  
✅ Fantastiske grønne græsbaner
✅ Nordeuropas flotteste anlæg
✅ Danmarks største sportsbegivenhed
✅ Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering
✅ 20.000 deltagere
✅ Internationale grupper
✅ Tæt på kilometervis af smukke, hvide sandstrande og det blå hav

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   
Sidste frist for tilmelding er den 1. maj 2021.

I er hjertelig velkomne her i Hjørring. Vi glæder os til at se jer!

Dana Cup eBrochure / Dana Cup Tilmelding


"Dana Cup Come Back" turneringen du ikke vil gå glip af!

✅ Ny stor partner - Nike
✅ Dana Cup Kick Off 25-26 juli
✅ Dana eCup 25-26 juli
✅ Fri transport med toget i hele Nordjylland
✅ Nyt camping koncept
✅ Dana Cup Kombi - Fodbold og Familieferie 


Dana Cup Kombi - Fodbold og Familieferie

Her i det nordjyske er lyset magisk, og der er højere til himlen. Nordjylland er Danmark, når det er allerdejligst. Naturen er konstant vekslende mellem det barske og blide, smukke og rå. Der er en særlig puls - og du mærker den året rundt.

Flere og flere klubber laver Dana Cup til en familieudflugt og en årlig tilbagevendende tradition. Dana Cup kan derfor yde en stor service for forældre og andre pårørende der ønsker at følge Dana Cup.

Dana Cup Hotel Brochure / Visit Nordjylland

Dana Cup

Foto: ©️ Robin Skjoldborg

Dana Cup

Foto: ©️ Tine Uffelmann

Pin It
Dana Cup og Nike

#DanaCup2021 venter på dig

Bliv del af Dana Cup Familie i 2021

Dana Cup er kendt for at trylle smil frem hos de mange tusind unge fodboldspillere, trænere, holdledere, dommere, forældre, supportere, frivillige og selv de husdyr, som besøger turneringen. 😀

Vi er ved at forberede “Come Back” for #DanaCup2021 ✅
 
Vi forstår fuldt ud, at vi befinder os i specielle tider pga. COVID-19, men vi har brug for at planlægge fremtiden. Vi tager én dag af gangen, vores nye COVID-19-protokol er under udarbejdelse, så vi er klar til at velkomme jer alle tilbage næste sommer. Planlæg sammen med os, så når verden igen åbner op – vær klar!
 
Besøg os næste sommer fra 26. – 31. juli 2021 - www.danacup.com 

✅ Mød 1.000 hold fra 45 nationer
✅ Drenge B19-B11 & Piger G19-G12
✅ En fantastisk international oplevelse  
✅ Fantastiske grønne græsbaner
✅ Nordeuropas flotteste anlæg
✅ Danmarks største sportsbegivenhed
✅ Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering
✅ 20.000 deltagere
✅ Internationale grupper
✅ Tæt på kilometervis af smukke, hvide sandstrande og det blå hav

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   
Tilmeldingsfristen og betalingsfristen for startgebyr er den 1. maj 2021, så der er god tid til at planlægge som I plejer. 

I er hjertelig velkomne her i Hjørring. Vi glæder os til at se jer!

Dana Cup eBrochure / Dana Cup Tilmelding


"Dana Cup Come Back" turneringen du ikke vil gå glip af!

✅ Ny stor partner - Nike
✅ Dana Cup Kick Off 25-26 juli
✅ Dana eCup 25-26 juli
✅ Fri transport med toget i hele Nordjylland
✅ Nyt camping koncept
✅ Dana Cup Kombi - Fodbold og Familieferie 


Dana Cup Kombi - Fodbold og Familieferie

Her i det nordjyske er lyset magisk, og der er højere til himlen. Nordjylland er Danmark, når det er allerdejligst. Naturen er konstant vekslende mellem det barske og blide, smukke og rå. Der er en særlig puls - og du mærker den året rundt.

Flere og flere klubber laver Dana Cup til en familieudflugt og en årlig tilbagevendende tradition. Dana Cup kan derfor yde en stor service for forældre og andre pårørende der ønsker at følge Dana Cup.

Dana Cup Hotel Brochure / Visit Nordjylland

Dana Cup

Foto: ©️ Niclas Jessen

Dana Cup

Foto: ©️ Niclas Jessen

Pin It

Dana Cup Hjørring 2021

"Dana Cup Come Back" turneringen du ikke vil gå glip af!

✅ 26-31 juli

✅ Ny stor partner - Nike

✅ Dana Cup Kick Off 25-26 juli

✅ Dana eCup 25-26 juli

✅ Fri transport med toget i hele Nordjylland (forbehold ved sporarbejde) 

✅ Nyt camping koncept

✅ Dana Cup Kombi - Fodbold og Familieferie 

Visit Nordjylland - Her i det nordjyske er lyset magisk, og der er højere til himlen. Nordjylland er Danmark, når det er allerdejligst. Naturen er konstant vekslende mellem det barske og blide, smukke og rå. Der er en særlig puls - og du mærker den året rundt.

Registreringer åbner officielt den 15. september.

 

Pin It

Vi ser fremad mod 2021!

Dana Cups direktør Jette Andersen lover, at Dana Cup 2021 skal blive alletiders!

En Dana Cup 2021 helt i toppen! Det har vi lyst og trang til, og det skylder vi alle jer, der bliver snydt for Dana Cup 2020.

Længe troede vi på, at det skulle lykkes at få en Dana Cup 2020 - nr. 39 i rækken. Til sidst måtte vi dog kaste håndklædet i ringen og erkende, at Covid 19 er en virus, vi ikke umiddelbart kan knægte.

Det var et hårdt slag, da vi midt i forberedelserne til Dana Cup 2020 fik meddelelsen om, at landet blev lukket ned, og større forsamlinger ikke var tilladt.

Vi måtte se kendsgerningerne i øjnene!

Nu var det pludselig Dana Cup 2021, der fokuseres på!

Det er vi i fuld gang med, selv om det var vanskeligt at leve med tanken om, at vi ikke modtager op imod 20.000 glade unge fodboldspillere i den sidste uge i juli i år. Hjørring mangler og savner noget her i år!

Nu bestræber vi os på, at gøre Dana Cup 2021 endnu bedre…

En lang række ting justeres, så vi er klar til at tage i mod jer, når I kommer til Hjørring igen i ugen 26.-31. juli 2021.

Vi er overbevist om, at der er styr på coronaen, når vi kommer frem til Dana Cup 2021.

Så skal vi nok give jer en oplevelse for livet! 

I skal kæmpe på banerne, hvile ud på indkvarteringsstederne, hygge jer i Dana Cups Event-Område med de mange aktiviteter, og så skal der blive plads til aftendansen i Disko-teltet. I skal nyde jeres sport på de græsgrønne baner, venskabet på tværs af nationale grænser og den storslåede natur på egnen, der omkranser den hyggelige Hjørring by.

Vi er parat til at tage i mod i 2021, og vi glæder os til at se jer!

Pin It
press 3 dc20

Dana Cup og Nike – Just do it!

Nye og langvarige aftale er på plads

Verdens største sportsbrand Nike er fra den kommende sæsons start officiel tøj- og udstyrssponsor for Fortuna Hjørrings Gjensidige Kvindeliga-hold. Samtidig er Nike med når Dana Cup skal på banen igen fra 2021. 

Den ny aftale strækker sig over fem år. Nike har samme DNA som både den store internationale ungdomsfodboldturnering, Dana Cup, og dansk kvindefodbolds førende klub, Fortuna Hjørring. Alle tre bærer et stærkt ønske om - gennem sport - at forene verden, så alle befinder sig på lige fod. 

- Vi ser frem til samarbejdet med Nike her, hvor vi går ind i et nyt årti med Dana Cup-turneringen og topholdet i kvindernes liga, Fortuna Hjørring, siger direktør i Dana Cup, Jette Andersen. 

- Vi ved, at Nike stræber efter at bringe innovation og inspiration til atleter Verden over. Gennem Nike kan vi inspirere vores Dana Cup-deltagere og vores spillere i Fortuna Hjørring. Med de værdier og visioner, vi arbejder ud fra, er det et krav, at vi har stærke partnere. Det får vi med Nike og SPORTMASTER. 

- Som kommerciel chef, er jeg stolt over at Nike og SPORTMASTER har valgt at samarbejde med verdens tredje største fodboldturnering! De ser begge mange positive muligheder i samarbejdet, siger Mads Toudal Larsen. 

- For os er det at arbejde med verdens største sportsbrand med til at hæve barren for både Dana Cup og Fortuna Hjørring. De passer fantastisk ind sammen med alle vores andre stærke partnere. 

Her, hvor Nike kommer med på banen, takker vi New Balance, som vi gennem de seneste år har haft et fremragende samarbejde med. Vi ønsker dem al held og lykke!

- Nike Team er stolte af at samarbejde med dedikerede hold, hvor Fortuna Hjørring har vist gennem flere år, at være iblandt disse hold på imponerende vis. Vi er sikker på at det hårde arbejde, og den dedikation der reflekterer klubbens medlemmer og fans i Fortuna, symboliserer Nike på bedste vis. Vi ser også frem til samarbejdet med Dana Cup fra 2021, og glæder os til byde jer velkommen i Nike familien. Jeres fantastiske arbejde, både på og udenfor banen reflektere Nike på bedste vis, i et fælles mål om at bringe inspiration og innovation til atleter verden over, siger Frank René Jensen – Nike Team ansvarlig i DK.

I august affyres det officielle startskud på det nyetablerede samarbejde mellem på den ene side Fortuna og Dana Cup og på den anden Nike og SPORTMASTER. Det er et firkløver, der samlet vil få stor betydning, ikke alene i Hjørring, men for kvindefodbolden i hele Danmark. 

Det samarbejdende firkløver:

Dana Cup Hjørring og Fortuna Hjørring

Nike og SPORTMASTER

 

Pin It
15.04.2020

Dana Cup 2020 gennemføres ikke!

For første gang i 38 år kan vi ikke gennemføre Dana Cup i Hjørring – Danmark!

Covid-19 betyder, at et arrangement af en størrelse som Dana Cup, ikke må afvikles.

Vi er naturligvis meget kede af, at det er kommet hertil, men på den anden side har vi også forståelse for den indsats regeringen, folketinget og det offentlige system yder i kampen mod coronaen!

Vi ved, at I er mange, som har glædet jer til og forberedt jer på at komme til Hjørring i juli. 

Her skulle I kæmpe på fodboldbanen, stille op mod jævnaldrende fra hele verden og nyde samværet mede jeres holdkammerater.

Ikke mindst derfor er det en stor skuffelse for os, at vi nu må melde ud:

Der bliver ingen Dana Cup i 2020

En samtale med det danske kulturministerium har fastslået, at Dana Cup er omfattet af det påbud, der er udstedt mod arrangementer med over 1000 deltagere, og som i første omgang varer indtil udgangen af august.

Dana Cup har allerede modtaget tilmelding af adskillige hold, vi har lavet aftaler med mange leverandører, samarbejdspartnere og hjælper-klubber. Alle disse ting går vi i gang med at lave afviklingsaftaler om. Vi beder jer om at vise tålmodighed. Der er meget at tage fat på, men vi når frem til alle!

Når så alt dette er på plads, går vi i gang med at forberede Dana Cup 2021 - 26. til 31. juli.

Vi ses i 2021!

Jette Andersen - Direktør - Dana Cup Hjørring

 

Pin It
Corona aflysning

Ingen Dana Cup i 2020

Den danske statsminister og landets embedsmænd har nu meddelt, at events med deltagelse af større forsamlinger ikke må gennemføres på den her side af den 1. september 2020.

Vi føler, at Dana Cup er placeret i den kategori, og det vil betyde, at der ikke afvikles en Dana Cup i 2020!

Dana Cup har kontakt til Regeringen, og vi venter på en helt konkret udmelding. Når den modtages kommer en afgørende udmelding fra Dana Cup!

Midt i skuffelsen over, at vi sandsynligvis ikke kan tage i mod 15. – 20.000 unge fodboldspillere fra hele verden, har vi stor respekt for den indsats, der ydes i kampen mod Covid-19. 

Nu går vi så småt i gang med at forberede Dana Cup 26.-31. juli 2021. Det skal nok blive en flot Dana Cup, som vi alle kender den.

Dana Cup tager kontakt til de mange, der allerede har meldt sig til årets turnering!

Venlig hilsen

Dana Cup Hjørring

 

Pin It
26.03.2020

Orientering fra Dana Cup

Den aktuelle situation!
Dana Cup foretager hermed en opdatering af den aktuelle situation, hvor vi skal forholde os til udbruddet af CORONAVIRUS. Meddelelsen er i dag sendt til alle vores deltagerhold!

Dana Cup har stor forståelse for, hvorledes I alle er påvirket af udbruddet af CORONAVIRUS, og at det rejser mange spørgsmål vedrørende turneringen. Som altid giver Dana Cup deltagernes sundhed og sikkerhed højeste prioritet. Vi følger udviklingen nøje og lytter intenst til de udmeldinger, der kommer fra myndighederne og den danske statsminister. Vi skal sikre os, at vi tager de rigtige beslutninger i den her ekstraordinære situation.

I lyset af IOCs beslutning om at udsætte de olympiske lege i Tokyo, vil Dana Cup gerne gøre det klart, at vores organisation, som står bag en årlig begivenhed, i forhold til IOC har anderledes terminer. Derfor er der ikke behov for radikale beslutninger eller spekulationer på nuværende tidspunkt. Dana Cup kan vente i to måneder med en endelige beslutning. Men i begyndelse af juni, skal der findes en afgørelse!

Vi har den dybeste respekt for det faktum, at nogle af vore udenlandske hold ikke har mulighed for at vente til da, inden de træffer deres beslutning. Ingen af os er upåvirket af denne pandemi, men situationen varierer i forskellige dele af verden, både når det gælder spredningen af sygdommen, covid-19, og de nationale myndigheders begrænsninger. Forberedelserne til vores hold er også forskellige, når det gælder rejsereservationer og forskellige frister.

Dana Cups annulleringsbetingelser anvendes stadig som normalt. Det betyder, at du ikke behøver at betale dit deltagergebyr før den 25. maj, og at du kan annullere din registrering med fuld refusion af dit deltagergebyr indtil 14. juni. Fra i dag, med lige ved fire måneder tilbage til Dana Cup, er der ingen konkrete instrukser fra myndighederne - hverken WHO, ECDC eller de danske sundhedsmyndigheder – som kræver, at Dana Cup skal aflyse turneringen på grund af udbruddet af CORONAVIRUS.

Forberedelserne til Dana Cup 2020 fortsætter, men vi følger udviklingen dagligt, og vi planlægger forskellige scenarier til dette års turnering. Vi beklager, at vi ikke kan give mere nøjagtige oplysninger på dette tidspunkt, og vi lover at leve op til den tillid, du har vist os i denne ekstraordinære situation. Vi kan forsikre dig om, at Dana Cup aldrig går på kompromis med deltagernes sundhed og sikkerhed, når vi træffer vores beslutninger.

Endelig: I disse vanskelige tider ønsker Dana Cup at nå ud til hele vores Dana Cup-familie over hele verden med det, der er det vigtigste budskab på dette tidspunkt:
Pas på hinanden.
Pas på dig selv.
Uanset hvad der sker i de kommende måneder - når det her er overstået, er vi her.

Pin It
DC2020 Update CV

Dana Cup 2020 og Corona-truslen

I takt med udviklingen vedr. pandamien COVID-19 og udmeldinger fra den danske statsminister, myndighederne og specialister og udmeldinger internationalt, modtager vi i stigende omfang forespørgsler vedrørende Dana Cup 2020. 

Udmeldingerne fra myndighederne lyder i dag på, at man skal undgå forsamling af mange mennesker, og der er samtidig udmeldt kontrol ved de danske grænser. Det medfører en meget restriktiv praktisering, som ikke tillader indrejse af udenlandske gæster.

Dana Cup 2020 afvikles i perioden fra den 20. til den 25. juli, altså om fire måneder. Og vi tror på, at COVID-19 til den tid er bekæmpet og situationen under fuld kontrol. Derfor fortsætter vi med planlægningen af og forberedelser til årets Dana Cup.

Skulle der fortsat være bekymring blandt klubber, som er på vej til Dana Cup 2020, vil vi gøre opmærksom på, at Dana Cups afbestillingsregler, som sædvanligt, selvfølgelig er gældende!

Her finder du frameldingsreglerne! Situationen begrunder imidlertid, at vi har justeret, så muligheden for tilbagebetaling af deltagerafgiften forlænges. Fristen for framelding med ret til refusion af deltagerafgiften er nu den 14. juni 2020!

Vi agerer ud fra kompetent rådgivning, vil hele tiden være vort ansvar bevidst og satser på endnu en vellykket Dana Cup.

Venlig hilsen

Dana Cup-ledelsen

 

Pin It

RSS Feed

SponsorBar