fbpx
20. - 25. JULI 2020 - HJØRRING - DANMARK
Halifax1 16.01

Halifax Dunbrack Soccer Club - B15 - Canada

 

Halifax Dunbrack Soccer Club (HDSC) blev etableret i 1993 som en sammenslutning af Rockingham Raiders og Clayton Park Youth Soccer Associations. Klubben består af ungdoms og seniorspillere samt dedikerede frivillige som fremmer og støtter udviklingen i lilleput, ungdoms og seniorfodbold.

Vores klub har tæt på 1500 medlemmer som holder til i et af de hurtigst udviklende områder i provinsen Halifax og omfatter flere kulturer. Halifax Dunbrack Soccer Club er stolte over at have så stor mangfoldighed blandt deres medlemmer.

Klubbens vigtigste mål er at sørge for, at alle spillere får mulighed for at deltage i organiserede træningsprogrammer af høj kvalitet og at udvikle deres færdigheder på individuelt niveau baseret på evne og engagement.

Vores AAA B15 hold er et nyt hold som består af spillere som der udtaget fra AA holdet i det forgangne år.

Det er første gang at Dunbrack deltager i Dana Cup Hjørring, og det er også første gang at vores AAA B15 hold rejser til udlandet for at deltage i en turnering.

Det vigtigste mål for Dunbrack AAA B15 holdet er at få erfaring, få mulighed for at konkurrere på et højt internationalt niveau, at lære fra andre hold og trænere og vigtigst af alt at have det sjovt.

Global Goal 3 ”Sundhed og Trivsel” er et af de mål som Dunbrack Soccer Club stræber efter i 2020.

Læs mere om Global Golas her

Youtube: https://youtu.be/xdDrGjrWX3c

 

Pin It
Audi 655x363 10.01

Dana Cup, Audi Danmark og
Astralis Group bag ny esport-event

 

Dana eCup er en turnering for både bredde og elite med flotte præmier til vinderne

Gennem 38 år har Dana Cup i Hjørring samlet i tusindvis af fodboldspillere fra det meste af verden til venskabelig leg med den runde bold. I takt med, at interessen for også at spille fodbold på computerskærmen er vokset eksplosivt, er esport de seneste år blevet en del af eventområdet i uge 30.
Nu går Dana Cup imidlertid all in. Sammen med Audi Danmark og Astralis Group sætter Dana Cup nemlig en helt ny turnering i søen. Forud for den traditionelle fodboldturnering præsenterer de tre samarbejdspartnere således Dana eCup, som henvender sig både til bredden, som jo er en del af Dana Cups DNA, og til eliten. De bedste i begge rækker kan se frem til store og flotte præmier.

Lige til højrebenet

- I Dana Cup elsker vi alt med fodbold og synes, at det ligger lige til højrebenet at udvikle vores egen esports-turnering. Når vi har fået mulighed for at arbejde sammen med partnere som Audi Danmark og Astralis Group, kan vi tilbyde spillerne et meget professionelt setup allerede fra første år, så det glæder vi os til, fastslår Mads Larsen, sponsoransvarlig hos Dana Cup.
- Dana eCup er en naturlig del af den løbende udvikling, som Dana Cup hele tiden er i gang med, og som placerer os som en af de mest moderne og innovative fodboldturneringer i verden. Med vores egen esports-turnering får vi nu mulighed for at tilgodese den kæmpe interesse, der er for at spille FIFA på computeren og tilbyde professionelle faciliteter. Dermed sikrer vi optimale forhold for dem, der både spiller fodbold på græs og på computeren og dem, der alene spiller fodbold med en controller i stedet for i fodboldstøvler, tilføjer Dana Cups direktør, Jette Andersen.

Dana eCup

Dana eCup afvikles fredag den 17. juli og lørdag den 18. juli. Alle deltagere indkvarteres typisk på skoler i nærområdet og bespises i Fiberhallen tæt på Dana Cups eventområde. Breddespillere kan tilmelde sig frit, mens elitespillere kvalificerer sig gennem stævner hos Audi Danmarks forhandlere i Fredericia, Gladsaxe, Aalborg og Aarhus. Ved Dana eCup mixes vinderne fra Audi Danmarks forhandlere med inviterede professionelle FIFA-spillere fra den danske eSuperliga.

Turneringen

Bredde-turneringen spilles i hold på to (2v2), som møder hinanden. I eliteturneringen spilles der head to head i Kick-off mode, og resultaterne videreføres til officiel ranking liste for dansk FIFA. 1. pladsen i bredde-turneringen udløser et gavekort på 5.000 kr., 2. pladsen gavekort på 2.500 kr. og 3. pladsen et gavekort på 1.000 kr., alle fra Sportsmaster/New Balance. I eliteturneringen kan de bedste se frem til kontante præmier. 1. pladsen udløser således hele 10.000 kr. + Astralis Group og Future FC oplevelse – en dag som professionel FIFA-spiller hos Astralis Group og Future FC. 2. pladsen belønnes med 5.000 kr. kontant og 3. pladsen med 2.000 kr.

Dana eCup hos
Audis forhandlere

Audi Fredericia den 4. marts 17-21
Audi Gladsaxe den 8. marts 12-16
Audi Aalborg den 28. marts 12-16
Audi Aarhus den 19. april 12-16

 

 

 

Pin It
AFA 1 08.01

 Al-Ghad Al-Afdal - B14, B18-19 - Libanon

 

Vi er Al-Ghad Al-Afdal Football Academy fra Libanon ”West Beqaa” som ligger i Al Qaraoun. Vores akademi blev opført for 5 år siden i 2015. Vi lærer de små børn det grundlæggende inden for fodbold og hjælper talentfulde børn med at vise deres talenter.

Det er ikke første gang, vi deltager i Dana Cup Hjørring. Vi deltog første gang sidste sommer i 2019. Vi har en masse fantastiske minder fra Dana Cup, men vores bedste minde var da vi ankom til Dana Cup området. Vi boede i hytter og spillede på smukke grønne baner med mange hold fra forskellige lande.

Vores mål og forventninger til Dana Cup 2020 er først og fremmest at have det sjovt, spille godt og opnå gode resultater som fører os til finalen.

Vi vil spille for Global Goal 1 ”Ingen Fattigdom” og Global Goal 2 ”Ingen Sult."

Læs mere om Global Golas her

AFA 2 08.01

AFA 3 08.01

AFA 4 08.01 

Pin It

Promotion video 2020

Vi har lavet nogle små opdateringer til vores officielle Dana Cup promotion video for 2020.

Se den på vores hjemmeside her eller via vores YouTube kanal her – Du er også velkommen til at abonnere på vores YouTube kanal og få alle vores nyheder.

Velkommen til Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020.

subscribe

Pin It
Newbattle1 23.12

Newbattle HSFC - B15 - Skotland

 

Newbattle er et statsligt gymnasium i Midlothian som ligger lige udenfor Edinburgh, Skotland. Fodbold er en stor del af vores aktiviteter ved siden af undervisningen, hvor vores hold spiller i forskellige Lothian skoleligaer med stor succes. Vi har 3 græsbaner og et nyt 4G Astro fodboldanlæg.

I 2005 deltog vi i Dana Cup Hjørring for første gang og nød oplevelsen så meget, at vi er vendt tilbage hvert år lige siden primært med vores B15 hold. Der er mange gode minder fra Dana Cup gennem årerne, men 2 husker vi særligt godt. Vores årgang 2009 hold besejrede et hold fra Brasilien og vandt gruppetrofæet. I 2012 overgik vores hold alle forventninger og nåede til kvartfinalen.

Vores B15 hold har præsteret rigtigt godt i år, og vi håber på at kunne nå A-finalen.

Som en skole er vi meget involveret i Global Goals og Mål 3 (Sundhed & Trivsel) og Mål 4 (Kvalitetsuddannelse) står vores hjerter meget nært.

Læs mere om Global Golas her

Newbattle HSFC på Facebook

Twitter: @NewbattleHSFC

Newbattle2 23.12

Newbattle3 23.12 

Pin It
17.12.2019 January

Fejrer Fodbolden

Godt Nytår!

Vi er officielt i et nyt årti, og Dana Cup Hjørring 2020 er klar til at fejre fodbolden i de kommende år.

Med opdateret service via Cup Manager og nye ideer på tegnebrættet har vi de bedste forudsætninger for at rykke Dana Cup ind i et nyt årti, som vil komme alle unge fodboldspillere fra hele verden til gode.

På nuværende tidspunkt har vi allerede et stort antal registrerede hold fra hele verden, så Dana Cup 2020 vil endnu engang blive en fantastisk begivenhed, som man ikke må gå glip af.

Vores deadline for registrering er 1 maj 2020, men det er en god ide at registrere i god tid, hvis I planlægger at deltage i fejringen af unge fodboldspillere i Hjørring - Danmark denne sommer, I er mere end velkommen.

Nye aktiviteter i 2020

* Vi starter 2020 med en ”International Træningsturnering” den 19 og 20 juli i Dana Cups Centerområde - der åbnes for registrering i midten af februar. Flere kampe = mere sjov #komiform #godeminder #venskaberfraheleverden

* Følg nogle af vores deltagende hold når vi kører vores nye #DanaCup2020 interviews for hold på vores hjemmeside og SoMe kanaler – inklusive hvilket Global Goal I vil spille for. Hvis I ønsker at deltage i vores interviews, må I meget gerne sende en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

* Camping og Glamping i TIPI ”Tilbage til naturen og princippet om bæredygtighed” – hvis I gerne vil bo lige midt i ”Hjertet af Dana Cup” så er det en brandvarm mulighed i 2020.

* Husk at alle vores aldersgrupper spiller et komplet turneringsprogram – indledende runder, anden runder og finaler med resultater – se vores turneringsinformation her

* Konkurrencer: hvis I bor i Danmark, Norge eller Sverige så hold øje med nogle fantastiske konkurrencer, som vi kører sammen med nogle af vores store samarbejdspartnere #DanaCup2020

* Kommer snart: En ny og officiel ”Dana Cup Ambassadør” gruppe – Et helt nyt ”Spillerhjørne” kun for spillere - Dana Cups Eventområde har nogle store begivenheder på vej!

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Mød os og Dana Cup Familien 20-25 juli 2020 – Lav din registrering i dag!

Pin It
christmas dc19 655
Pin It
11.12.2019 Convent1

United Soccer Convention 2020

Baltimore 15-19 januar 2020 – Samler Trænere omkring kærligheden til fodbold!

”Konventet er stedet, hvor man får fornyet sin kærlighed til fodbold og virkelig oplever den globale rækkevidde, som fodbold har”. Siger Ian Barker – Direktør for Træneruddannelse i United Soccer Coaches. 

Det er helt sikkert, at Dana Cup igen vil være repræsenteret på konventet i Baltimore, som anses for at være Verdens Største Årlige Forsamling af Fodboldtrænere og Administratorer. Begivenheden tiltrækker mere end 6.300 trænere og 14.000 besøgende over 5 dage med lærerige begivenheder i form af live fremvisninger på banen, lektioner i klasseværelser, måltider og sociale formål, prispræsentationer, trænerdiplomer og selvfølgelig udstillerhallen.  

I udstillerhallen kan du finde Dana Cup Hjørring på Booth 753, du kan se planen over standene her, du kan også læse mere om konventet her 

Her vil vi hejse det danske flag og brede budskabet om Dana Cup Hjørring International Ungdomsfodboldturnering, Dana Cup SportsCenter, Dana Cup Academy og Fortuna Hjørring. Det er en stor begivenhed hvert år, hvor vi får muligheden for at mødes med venner – gamle og nye, nuværende agenter, partnere og møde nye trænere og klubber som leder efter et eventyr i Europa. Konventet er virkelig en inspirerende begivenhed at deltage i, ikke bare for at skabe nye kontakter, men også for den inspiration det giver i forhold til nye ideer, når vi vender tilbage til Hjørring i Danmark.    

Hvis du planlægger at deltage i konventet i Baltimore, så kom og hils på os på stand 753 – vi har nogle fine præmier og gaver!

11.12.2019 Convent2

2019 Chicago - Alison Leigh Forman, Jette Andersen, Peter Knap - CEO SELECT og Mads Larsen

11.12.2019 Convent3

2019 Chicago - Jette Andersen, Alison Leigh Forman og Ali Krieger - USWNT

 

Pin It

#EqualGame og #Respect

 

Black Friday - vi fejrer - Farverig Fodbold ❤️⚽️🙏 #EqualGame

Alle skal have mulighed for glæden ved fodbold. Uanset hvem du er, hvor du er fra eller hvordan du spiller. Det er Equal Game

Dana Cup Hjørring = #Diversity #Respect #DanaCup2020

Pin It

Dana Cup International Træningsturnering

 

Søndag og mandag den 19 til den 20 juli 2020.

Vi har besluttet at organisere en mini International Træningsturnering i weekenden inden vores normale Dana Cup turnering.

Så hvis du og dit hold ankommer tidligt til Danmark, er det nu muligt at spille nogle ekstra kampe for at holde formen ved lige, finpudse holdet og være social med andre hold før åbningsceremonien mandag aften. 

Alle kampe bliver spillet i Dana Cup Centerområdet med nogle sjove aktiviteter som planlægges i Eventområdet. 

FLERE KAMPE = MERE SJOV

Mere information kommer snart – Registrering åbner midt i februar 2020.

 

Pin It
Janine 655x363

Janine Van Wyk - Dana Cup Ambassadør

Det er med stor glæde og en vis stolthed, at Dana Cup Hjørring kan præsentere Sydafrikanere – Janine Van Wyk som officiel Dana Cup Ambassadør.

Aftalen er indgået mellem Dana Cup, Janine Van Wyk og hendes fodboldakademi JVW Girls Football Development i Sydafrika.

JVW har deltaget i Dana Cup i 2016, 2018 og 2019. I år kom Janine direkte fra kvindernes VM i Frankrig, hvor hun var anfører for det Sydafrikanske landshold i deres første verdensmesterskab nogensinde, til Dana Cup 2019, hvor hun var træner for JVW.

Janine er meget begejstret for sin første Dana Cup turnering. Hun fandt organisationen professionel og udviklingen hos de spillere, hun deltog med, var imponerende. Ved at deltage i turneringen og spille mod hold fra hele verden, vendte de stærkere og klogere hjem, hvor de kan bruge deres nye fodboldviden ved kampene i den hjemlige sydafrikanske liga.

Janine har for nylig skrevet kontrakt med Fortuna Hjørring, den danske ligas tophold, så det var et oplagt valg, at bruge hende som officiel ambassadør for Dana Cup i Sydafrika og resten af verden.

Janine har spillet for Houston Dash i USA, den første sydafrikanske spiller i den liga. Hun har rekorden som den sydafrikanske spiller - både mænd og kvinder - med flest landskampe. På nuværende tidspunkt har hun rundet 170 landskampe. Janine er den første anfører i Afrikas historie, som har ledet sit hold i Women´s World Cup.

Med sin store viden inden for fodbold, som træner, på rejser og deltagelse i turneringer, er Janine det perfekte match til Dana Cup. Det er glædeligt at kunne byde hende velkommen som officiel Dana Cup Ambassadør.

Aftalen gør det muligt for JVW Girls Football Development at deltage i Dana Cup hver sommer. Det er en del af sydafrikanernes udviklingsprogram. De bliver indbudt til at være gæstespillere og er velkommen til at træne og have korte ophold på Dana Cup Academy, Dana Cup SportsCenter og i Fortuna Hjørring.

Janine2 655x363

Pin It
Stena Line Grenaa Halmstad

Halmstad til Grenaa – Ny rute i 2020

 

Fra februar 2020 kan I sejle fra Halmstad i Sverige til Grenaa i Danmark. Denne nye rute erstatter den tidligere rute mellem Varberg og Grenaa.

Halmstad ligger mellem Göteborg og Malmö i Sverige og turen tager 4 timer og 25 minutter om dagen og 5 timer om natten.

Dana Cup kan hente og bringe hold der ankommer og afrejser i Grenaa og køre jer til jeres skoleindkvartering – I kan læse mere her

 

Pin It

Video - Aab Camp

Camping og Glamping

Dana Cup Hjørring er en international ungdomsfodboldturnering hvor kampene er hovedattraktionen, som vi og alle vores gæster fokuserer på. Mere end 20.000 deltagere og 10.000 forældre og supportere samles til en uge omkring - Det Smukke Fodboldspil! Drenge og piger mellem 11 og 19 år får muligheden for at teste deres færdigheder og tekniske evner mod andre spillere fra alle verdenshjørner.

Fodbold 24/7.  

På samme tid er Dana Cup meget mere end bare fodbold. Det er også stedet hvor hold mødes og er sociale sammen både på og udenfor fodboldbanen sammen med andre hold fra hele verden. Her nedbrydes kulturelle barrierer og grænser i en fantastisk international atmosfære som former venskaber for resten af livet. Det er stedet hvor forældre og supportere kombinerer deres rejser til Danmark ved at være sammen med deres hold, hvor de enten bor sammen med holdet eller et andet sted, men stadig er fælles om – Det Smukke Fodboldspil.  

Dana Cup har mange forskellige typer for indkvartering og muligheder for opgradering under hele ugen. Det mest populære valg har altid været vores normale skoleindkvartering og opgradering til hotel, men i 2020 tror vi, at Dana Cup Camping og Dana Cup Glamping i TIPI bliver et stort hit. Både camping og glamping er centralt placeret lige i hjertet af Dana Cups Centerområde, så hvis du leder efter et sted at bo med central placering og som er super socialt for dit hold eller hele gruppe inklusive forældre og supportere – så er vores nye om forbedret camping og glamping noget som kan være interessant for dig og din klub.

Se vores brochure her, og hvis du ønsker yderligere information og priser, venligst send en E-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se video fra vores camping denne sommer, vi har en dansk og en engelsk version, men du vil hurtigt få en ide om, hvor god denne mulighed er bare ved at se videoen.

Video - Dana Cup Town og Glamping i TIPI

Pin It
08.10.2019

Velkommen til Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020

Vi inviterer hermed officielt dig og din klub til en fantastisk uge med ungdomsfodbold i Hjørring #Danmark.

Flyv over en af Nordeuropas mest fantastiske fodboldarenaer ved Dana Cup Hjørring i Danmark. Hver sommer rejser mere end 1.000 hold til det nordlige Danmark for at deltage i en helt utrolig ungdomsfodboldevent. #DanaCup samler unge mennesker fra hele verden til at opleve deres lidenskab for fodbold, respekt, fællesskab, venskaber og meget mere. 

* Mød 1.000 hold fra 45 nationer
* En fantastisk oplevelse i ungdomsfodbold
* Udvikling af ungdommen
* Opbyg holdånd både individuelt og sammen som et hold
* Alle kampe på de mest fantastiske grønne græsbaner
* Danmarks største sportsbegivenhed
* Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering
* 20.000 deltagere, som spiller i internationale grupper
* Tæt på kilometervis af smukke, hvide sandstrande og det blå hav
* En fantastisk organisation med førsteklasses personlig kundeservice
* Minder for resten af livet

Du kan finde mere information om vores aldersklasser for 2020 i vores brochure og husk at alle klasser spiller en fuld turneringsplan ved os – første runde, anden runde og finaler med resultater!

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Mød os og Dana Cup Familien 20-25 juli 2020 – Lav din registrering i dag!

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen her i Danmark i 2020.

08.10.2019 2

Dana Cup Hjørring er rangeret som en af verdens bedste internationale ungdomsfodboldturneringer kan også tilbyde meget mere end bare fodbold for dine hold. Dit hold, trænere, ledere, forældre og supportere kan også nyde Nordjylland som er en populær feriedestination.

For mere inspiration 👉 
Se vores muligheder for hotel og opgradering her

#VisitDenmark #NorthJutland #TheTopofDenmark #DanaCup2020 

Pin It

RSS Feed

SponsorBar