fbpx
20. - 25. JULI 2020 - HJØRRING - DANMARK
26.03.2020

Orientering fra Dana Cup

Den aktuelle situation!
Dana Cup foretager hermed en opdatering af den aktuelle situation, hvor vi skal forholde os til udbruddet af CORONAVIRUS. Meddelelsen er i dag sendt til alle vores deltagerhold!

Dana Cup har stor forståelse for, hvorledes I alle er påvirket af udbruddet af CORONAVIRUS, og at det rejser mange spørgsmål vedrørende turneringen. Som altid giver Dana Cup deltagernes sundhed og sikkerhed højeste prioritet. Vi følger udviklingen nøje og lytter intenst til de udmeldinger, der kommer fra myndighederne og den danske statsminister. Vi skal sikre os, at vi tager de rigtige beslutninger i den her ekstraordinære situation.

I lyset af IOCs beslutning om at udsætte de olympiske lege i Tokyo, vil Dana Cup gerne gøre det klart, at vores organisation, som står bag en årlig begivenhed, i forhold til IOC har anderledes terminer. Derfor er der ikke behov for radikale beslutninger eller spekulationer på nuværende tidspunkt. Dana Cup kan vente i to måneder med en endelige beslutning. Men i begyndelse af juni, skal der findes en afgørelse!

Vi har den dybeste respekt for det faktum, at nogle af vore udenlandske hold ikke har mulighed for at vente til da, inden de træffer deres beslutning. Ingen af os er upåvirket af denne pandemi, men situationen varierer i forskellige dele af verden, både når det gælder spredningen af sygdommen, covid-19, og de nationale myndigheders begrænsninger. Forberedelserne til vores hold er også forskellige, når det gælder rejsereservationer og forskellige frister.

Dana Cups annulleringsbetingelser anvendes stadig som normalt. Det betyder, at du ikke behøver at betale dit deltagergebyr før den 25. maj, og at du kan annullere din registrering med fuld refusion af dit deltagergebyr indtil 14. juni. Fra i dag, med lige ved fire måneder tilbage til Dana Cup, er der ingen konkrete instrukser fra myndighederne - hverken WHO, ECDC eller de danske sundhedsmyndigheder – som kræver, at Dana Cup skal aflyse turneringen på grund af udbruddet af CORONAVIRUS.

Forberedelserne til Dana Cup 2020 fortsætter, men vi følger udviklingen dagligt, og vi planlægger forskellige scenarier til dette års turnering. Vi beklager, at vi ikke kan give mere nøjagtige oplysninger på dette tidspunkt, og vi lover at leve op til den tillid, du har vist os i denne ekstraordinære situation. Vi kan forsikre dig om, at Dana Cup aldrig går på kompromis med deltagernes sundhed og sikkerhed, når vi træffer vores beslutninger.

Endelig: I disse vanskelige tider ønsker Dana Cup at nå ud til hele vores Dana Cup-familie over hele verden med det, der er det vigtigste budskab på dette tidspunkt:
Pas på hinanden.
Pas på dig selv.
Uanset hvad der sker i de kommende måneder - når det her er overstået, er vi her.

Pin It
DC2020 Update CV

Dana Cup 2020 og Corona-truslen

I takt med udviklingen vedr. pandamien COVID-19 og udmeldinger fra den danske statsminister, myndighederne og specialister og udmeldinger internationalt, modtager vi i stigende omfang forespørgsler vedrørende Dana Cup 2020. 

Udmeldingerne fra myndighederne lyder i dag på, at man skal undgå forsamling af mange mennesker, og der er samtidig udmeldt kontrol ved de danske grænser. Det medfører en meget restriktiv praktisering, som ikke tillader indrejse af udenlandske gæster.

Dana Cup 2020 afvikles i perioden fra den 20. til den 25. juli, altså om fire måneder. Og vi tror på, at COVID-19 til den tid er bekæmpet og situationen under fuld kontrol. Derfor fortsætter vi med planlægningen af og forberedelser til årets Dana Cup.

Skulle der fortsat være bekymring blandt klubber, som er på vej til Dana Cup 2020, vil vi gøre opmærksom på, at Dana Cups afbestillingsregler, som sædvanligt, selvfølgelig er gældende!

Her finder du frameldingsreglerne! Situationen begrunder imidlertid, at vi har justeret, så muligheden for tilbagebetaling af deltagerafgiften forlænges. Fristen for framelding med ret til refusion af deltagerafgiften er nu den 14. juni 2020!

Vi agerer ud fra kompetent rådgivning, vil hele tiden være vort ansvar bevidst og satser på endnu en vellykket Dana Cup.

Venlig hilsen

Dana Cup-ledelsen

 

Pin It

Clube Pinheiros - 2 x B15 - Brasilien

 

Clube Pinheiros blev grundlagt i 1899 og bliver 121 år i 2020. Klubben har omkring 40.000 medlemmer og 3.000 fodboldspillere mellem 5 og 70 år.

Klubben har deltaget i Dana Cup 4 gange og vores bedste minde er fra år 2000, hvor vores hold spillede i kvartfinalen i B15 (født i 1985), men desværre tabte vi til Cruz Azul fra Mexico.

Vores forventninger til Dana Cup 2020 er at konkurrere på den bedst mulige måde og forsøge at nå finalen. Men ud over fodboldkampene forventer vi også at opnå en sportslig, social og kulturel udveksling, som giver vores spillere muligheden for at møde og konkurrere med hold fra andre dele af verden.

Vi støtter – Global Goal 5 – ”Ligestilling mellem køn” I vores klub skal pigerne spille med drengene i forskellige aktiviteter og kategorier.

Læs mere om Global Goals her

Clube Pinheiros rejser med MSK Turismo

Twitter: @ClubePinheiros

Facebook: @ecpinheiros

Instagram: @ecpinheiros

Pinheiros1 13.03

Pin It
340 1 05.03

340 Girls Soccer Academy - G17 - De Amerikanske Jomfruøer

 

340 GSA (Girls Soccer Academy) G17-pighold blev oprettet i 2017 under non-profit organisationen 340 WSI.

En organisation som har dedikeret sig til pige og kvindemagt, udvikling, kompetencer, integration i samfundet og forberedelse til succes gennem fodbold.

Det er første gang vi deltager i Dana Cup Hjørring

Vi forventer at teste os selv som et hold og at lære.

Vi støtter Global Goal 4 “Kvalitetsuddannelse”.

Læs mere om Global Goals her

Facebook: @info340wsi

340 2 05.03

340 3 05.03

340 4 05.03

340 5 05.03

340 6 05.03

 

 

 

Pin It

Dana Cup tilbyder ”opvarmning”

 

De står og tripper for at komme på banen. En vis utålmodighed præger de unge fodboldspillere fra hele Verden, og nu giver Dana Cup mulighed for, at man kan komme en anelse tidligere i gang og få en kvalificeret opvarmning til den egentlige Dana Cup.

Samtidig regner Dana Cup med, at der er en række lokale fodboldhold, der er parat til at stille op til interessante kampe med gæsterne i Dana Cup Kick Off.

Søndag den 19. og mandag den 20. juli er der mulighed for at deltage i Dana Cup Kick Off.

Spillerne på hold, der kommer til Hjørring i god tid op til Dana Cup, kan I denne forpremiere få sig rørt, møde kvalificerede modstandere og varme op.

Tidligere har Dana Cup fået utallige henvendelser fra klubber på vej til Dana Cup. De ønskede at finde trænings- og opvarmningsmodstandere.

Bl.a. derfor har Dana Cup besluttet at organisere en turnering, som skal tilfredsstille disse behov. 

Og nu kan såvel tilrejsende som lokale hold få en god mulighed for at prøve kræfter!

Dana Cup Kick Off dækker såvel drenge- som pigeklasser, turneringen henvender sig til 11:11 ,7:7, 5:5 og 3:3 hold.

Du finder mere om Dana Cup Kick Off HER, hvor også klasse-oversigten fremgår.

 

Pin It
Ambassadors 2

Fem ambassadører står inde for Dana Cup

 

Når Dana Cup skal nå ud til alle verdenshjørner er det nødvendigt med gode ambassadører. De mange unge, der deltager i Dana Cup, er i sig selv fremragende ambassadører, som ovenpå store oplevelser i Hjørring medvirker til at forstærke det gode omdømme vores turnering har arbejdet sig op til. De fortæller entusiastisk om oplevelserne.

Og nu får Dana Cup oven i købet fem top-ambassadører, der, under hver sin synsvinkel, går i brechen for turneringen i uge 30.

Dana Cup har ambassadører fra Europa, Sydafrika, Sydamerika og Australien – fem i alt – og alle er, når de færdes i deres enorme netværk i fodboldverdenen parat til at lægge et godt ord ind for Dana Cup!

De fem Dana Cup-ambassadører er:

Frits Ahlstrøm gennem 15 år mediedirektør i UEFA.

Janine Van Wyk anfører på det sydafrikanske kvindelandshold – ”Banyana Banyana” og ejer af et fodboldakademi - JVW.  

Nadia Nadim der er født i Herat i Afghanistan, spiller for det danske kvindelandshold og har deltaget i EM i 2009, 2013 og 2017.

Tamires Cássia Dias De Britto spiller for det brasilianske landshold, og med i FIFA Women’s World Cup i 2015 og 2019 samt OL i 2016.

Tom Sermanni som har haft adskillige trænerjobs i Asien, Australien, USA, er nuværende cheftræner af kvindelandsholdet i New Zealand.

Se alle Dana Cup-ambassadører her

 

Pin It

Vålerenga Fotball - G18-19 - Norge

 

Vores klub VIF (Vålerenga) er #Oslos stolthed, og vi er en stor klub med en lang historie, som vi er stolte af. Satsningen på piger og fodbold er alligevel ret ny. Nu spiller vores førstehold på højeste niveau, og de sidste tre år har klubben også haft en solid satsning på de yngre spillere.

Vi er et elitehold som fokuserer på udvikling. Vi har vundet Norway Cup tre gange, været i finalen i Gothia Cup og flere andre turneringer. Nu glæder vi os til at konkurrere i Dana Cup Hjørring for første gang.

Det er første gang vi deltager i Dana Cup, og vi ser frem til at deltage i Dana Cup 2020.

Vores mål er at vinde og spille god fodbold, og vi forventer, at vi får en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at spille på gode græsbaner, og vi håber, at vi møder hold fra andre lande.

Vålerenga tager allerede aktivt del i FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling, og klubbens prioritetsområde i 2020 er ligestilling og mangfoldighed, derfor spiller vi for Global Goal nummer 5. Klubben skal tilbyde samme muligheder uanset køn, etnicitet, seksualitet eller økonomisk baggrund. Kernen i denne strategi handler om at hverken køn, etnicitet, seksualitet eller størrelsen på tegnebogen skal have betydning for at være medlem af vores klub. Vi er en klub for alle. Visionen i tråd med at Vålerenga er Oslos stolthed, er at kunne tilbyde alle samme opfølgning, tilbud og standard uafhængig af hvilken hudfarve du har, om du er dreng, pige, homoseksuel, biseksuel, heteroseksuel eller hvor «rig» din familie er.
1) Fodbold er for alle – uanset køn
2) Fodbold er for alle - uanset seksualitet
3) Fodbold er for alle – uanset størrelse på tegnebogen

Læs mere om Global Goals her

Hjemmeside her

Valerenga1 26.02

Valerenga2 26.02 

 

Pin It
WWSAC

2020 WWSAC Symposium USA

Mød Dana Cup til 2020 Symposium af The Wisconsin Women's Soccer Advisory Council og Wisconsin Youth Soccer Association lørdag den 29 februar fra 0900-1530.

Downtown Kitchen - Milwaukee - Wisconsin - USA

Dana Cups repræsentant, Carrie Barker, står klar til at fortælle alt om #DanaCup2020

Jill Ellis, tidligere cheftræner for USWNT er hovedtaler på 2020 Symposium.

Læs mere her

 

Pin It

Women's Soccer School Barcelona - G18-19 - Spanien

 

Women’s Soccer School Barcelona blev grundlagt i juni 2017 med det formål at tilbyde piger en klub med de samme muligheder, som drenge har i deres klubber. Vi har kun pigehold, og over de seneste 3 år er vi vokset fra 60 til 150 spillere. Vi ønsker at give pigerne så mange oplevelser som muligt både indenfor og udenfor banen, og dette indebærer også deltagelse i en turnering som Dana Cup Hjørring    

Det er første gang vi deltager i Dana Cup Hjørring.  

Vores mål er at lære andre kulturer at kende, lære andre måder at spille fodbold på og være i stand til at vise, hvad vi forstår ved fodbold. 

Vi spiller for Global Goal 5 ”Ligestilling mellem kønnene”, det er en af grundene til, at vi grundlagde klubben i 2017.   

Læs mere om Global Goals her

Twitter: @wssbarcelona

Instagram: @wssbarcelona

Facebook: facebook.com/wssbcn

bss

Pin It

Buchholzer Fußball Club e.V. - B11, B14, B15, B16 - Tyskland

 

Vi er Buchholzer FC fra den sydlige del af Hamborg. Vores klub har eksisteret siden 1998, og i dag er vi en af de største fodboldklubber i Niedersachsen. I Buchholzer FC lægger vi stor vægt på et godt ungdomsarbejde, hvilket allerede flere gange har vist sig at have båret frugt. I dag har vi i alt 40 hold.

Buchholzer FC deltager i Dana Cup for fjerde gang. Efter at vi de sidste 2 år har deltaget i internationale turneringer i Spanien og Holland, vender vi i år tilbage til Dana Cup Hjørring, da stemningen i Hjørring uden sammenligning er den bedste. Udover den fantastiske stemning på banerne elsker vi også de heppende tilskuere og de mange kampe. Vi har minder om mange gode kampe og Highlights fra Dana Cup, hvor den største oplevelse var da vi nåede A-finalen i 2015 med vores B11 hold i Nord Energi Arena.

Vi håber, at vi igen i år ved Dana Cup knytter en masse nye internationale venskaber, og vi er glade for igen at være en del af Dana Cup Familien. Derudover vil vi styrke vores sammenhold i klubben, da vi i år kommer med 4 hold og skal campere sammen.

I forbindelse med Global Goals vil vi spille for alle 17 mål under Dana Cup, da vi synes de alle er vigtige, og vi forsøger selvfølgelig at overføre dem bedst muligt i vores klubkoncept.

Læs mere om Global Goals her

Hjemmeside her

Facebook: @buchholzerFC

Instagram: buchholzerfussballclub 

Buchholzer2 1302

Buchholzer1 13.02

 

Pin It
Minsk1 05.02

FC Start Minsk - G12 - Hviderusland

 

Historien om vores pigehold hvor pigerne er født i 2008/2009 går tilbage til september 2017. På det tidspunkt samlede træner Andrei Makhnach piger som elskede fodbold fra forskellige dele af Minsk by. Inden for de sidste 2,5 år er holdet blevet 2 x nationale mestre i Hviderusland og har også vundet nogle trofæer i udlandet. Da der ikke er nok stærke pigehold spiller holdet ofte mod drengehold som er et år ældre, det tvinger pigerne til at spille med høj fart og fuld koncentration.

Den første generation af piger fra Hviderusland deltog i Dana Cup i 2017 og 2018. De deltog med samme træner (med under navnet FC Minsk). De blev 2 x vindere i G12 og spillede også finalen i G13. Så vi har de bedste minder fra Dana Cup Hjørring, men ikke kun pga. turneringen. Atmosfæren, venligheden og glæden overalt i sommerdagene er hovedårsagen til, at vi vælger at deltage igen. Dana Cup er turneringen som man ønsker at vende tilbage til igen og igen.

Efter et års pause i 2019 vil vi gerne vinde G12 for 3 gang til sommer, og vi forbereder os så godt som vi kan.

Vi påskønner og respekterer alle 17 Global Goals, men det mål der står os nærmest, er mål nummer 3 ”Sundhed og Trivsel”. Uanset om vi bliver de bedste, eller om pigerne bliver professionelle fodboldspillere, så er det altid vigtigt at tage ens sundhed alvorligt. Ingen sygdom, ubehag eller ulykker. Vi skal gøre det bedste for at beskytte børn mod den slags.

Læs mere om Global Golas her

Videohilsen på YouTube

Klubbens YouTube Kanal

Minsk2 05.02

Minsk3 05.02

 

 

Pin It
news 31.01.2020

Forener unge fodboldspillere fra hele verden

 

Velkommen til Dana Cup Hjørring 20-25 juli 2020

Vi inviterer hermed officielt dig og din klub til en fantastisk uge med ungdomsfodbold i Hjørring - Danmark.

Officiel Dana Cup Promotion Video 2020
Vi har lavet nogle små opdateringer til vores officielle Dana Cup promotion video for 2020.
Se den på vores hjemmeside her eller via vores YouTube kanal her – Du er også velkommen til at abonnere på vores YouTube kanal og få alle vores nyheder.

Nye aktiviteter i 2020
”International Træningsturnering” den 19. og 20. juli i Dana Cups Centerområde - der åbnes for registrering i midten af februar. Flere kampe = mere sjov #komiform #godeminder #venskaberfraheleverden

Tidlig ankomst til Hjørring
Hvis I ønsker at ankomme i Hjørring, Danmark inden den 18 juli, er det muligt at booke en mini træningsturnering på vores Dana Cup SportsCenter. Vores center har fantastiske faciliteter, og vi kan lave et program lige efter jeres ønsker – træning, kampe, sightseeing osv. Kontakt os for yderligere information – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Vi kan tage imod hold fra den 6 juli. 

Kommer snart
En ny og officiel ”Dana Cup Ambassadør” gruppe – Et helt nyt ”Spillerhjørne” kun for spillere - Dana Cups Eventområde har nogle store begivenheder på vej!

Dana eCup 2020
Dana eCup Breddeturnering 
Dana eCup officielle spilledage er fredag 17. juli og lørdag 18. juli 2020. 
Dana eCup Eliteturnering - kun invitation
Dana eCup officielle spildage er fredag 17. juli og lørdag 18. juli 2020. Turneringen for elitespillerne starter lørdag.
Læs mere her

Fakta: 

* Mød 1.000 hold fra 45 nationer
* En fantastisk oplevelse i ungdomsfodbold
* Udvikling af ungdommen
* Opbyg holdånd både individuelt og sammen som et hold
* Alle kampe på de mest fantastiske grønne græsbaner
* Danmarks største sportsbegivenhed
* Verdens tredje største ungdomsfodboldturnering
* 20.000 deltagere, som spiller i internationale grupper
* Tæt på kilometervis af smukke, hvide sandstrande og det blå hav
* En fantastisk organisation med førsteklasses personlig kundeservice
* Minder for resten af livet

Hvis du vil modtage vores turneringspriser, kan du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Mød os og Dana Cup Familien 20-25 juli 2020 – Lav din registrering i dag!

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen her i Danmark i 2020.

news2 31.01.2020

Pin It
Bjorkelangen1 29.01

Bjørkelangen - B14 - Norge

 

Vores klub hedder Bjørkelangen Sportsforening. Klubben blev stiftet i 1910 og er en idrætsforening beliggende i Aurskog-Høland kommune i Viken Fylke. Beliggenheden er ca. 6 mil øst for Oslo og er i et typisk jord og skovbrugsområde. G14 har ca. 20 aktive spillere.

Det er første gang det her hold deltager i Dana Cup Hjørring, men andre hold fra klubben og nærområdet har tidligere deltaget. Vi har valgt Dana Cup i år på grund af positive tilbagemeldinger.

Vores forventninger til Dana Cup er at få en social god oplevelse, og vi har som mål at præstere godt og komme videre fra grundspillet.

Vi vil spille for Global Goal nr. 6 – Rent vand og Sanitet. I nærområdet ved vores klub er der overskud af rent vand, men ikke alle er så heldige som os. Rent vand er nødvendigt for alle og er en manglende ressource i store dele af verden.

Læs mere om Global Golas her

Hjemmeside her

Bjorkelangen2 29.01

Bjorkelangen3 29.01

Bjorkelangen4 29.01

 

 

Pin It
Halifax1 16.01

Halifax Dunbrack Soccer Club - B15 - Canada

 

Halifax Dunbrack Soccer Club (HDSC) blev etableret i 1993 som en sammenslutning af Rockingham Raiders og Clayton Park Youth Soccer Associations. Klubben består af ungdoms og seniorspillere samt dedikerede frivillige som fremmer og støtter udviklingen i lilleput, ungdoms og seniorfodbold.

Vores klub har tæt på 1500 medlemmer som holder til i et af de hurtigst udviklende områder i provinsen Halifax og omfatter flere kulturer. Halifax Dunbrack Soccer Club er stolte over at have så stor mangfoldighed blandt deres medlemmer.

Klubbens vigtigste mål er at sørge for, at alle spillere får mulighed for at deltage i organiserede træningsprogrammer af høj kvalitet og at udvikle deres færdigheder på individuelt niveau baseret på evne og engagement.

Vores AAA B15 hold er et nyt hold som består af spillere som der udtaget fra AA holdet i det forgangne år.

Det er første gang at Dunbrack deltager i Dana Cup Hjørring, og det er også første gang at vores AAA B15 hold rejser til udlandet for at deltage i en turnering.

Det vigtigste mål for Dunbrack AAA B15 holdet er at få erfaring, få mulighed for at konkurrere på et højt internationalt niveau, at lære fra andre hold og trænere og vigtigst af alt at have det sjovt.

Global Goal 3 ”Sundhed og Trivsel” er et af de mål som Dunbrack Soccer Club stræber efter i 2020.

Læs mere om Global Golas her

Youtube: her

 

Pin It

RSS Feed

SponsorBar