fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK

Vi ser fremad mod 2021!

Dana Cups direktør Jette Andersen lover, at Dana Cup 2021 skal blive alletiders!

En Dana Cup 2021 helt i toppen! Det har vi lyst og trang til, og det skylder vi alle jer, der bliver snydt for Dana Cup 2020.

Længe troede vi på, at det skulle lykkes at få en Dana Cup 2020 - nr. 39 i rækken. Til sidst måtte vi dog kaste håndklædet i ringen og erkende, at Covid 19 er en virus, vi ikke umiddelbart kan knægte.

Det var et hårdt slag, da vi midt i forberedelserne til Dana Cup 2020 fik meddelelsen om, at landet blev lukket ned, og større forsamlinger ikke var tilladt.

Vi måtte se kendsgerningerne i øjnene!

Nu var det pludselig Dana Cup 2021, der fokuseres på!

Det er vi i fuld gang med, selv om det var vanskeligt at leve med tanken om, at vi ikke modtager op imod 20.000 glade unge fodboldspillere i den sidste uge i juli i år. Hjørring mangler og savner noget her i år!

Nu bestræber vi os på, at gøre Dana Cup 2021 endnu bedre…

En lang række ting justeres, så vi er klar til at tage i mod jer, når I kommer til Hjørring igen i ugen 26.-31. juli 2021.

Vi er overbevist om, at der er styr på coronaen, når vi kommer frem til Dana Cup 2021.

Så skal vi nok give jer en oplevelse for livet! 

I skal kæmpe på banerne, hvile ud på indkvarteringsstederne, hygge jer i Dana Cups Event-Område med de mange aktiviteter, og så skal der blive plads til aftendansen i Disko-teltet. I skal nyde jeres sport på de græsgrønne baner, venskabet på tværs af nationale grænser og den storslåede natur på egnen, der omkranser den hyggelige Hjørring by.

Vi er parat til at tage i mod i 2021, og vi glæder os til at se jer!

Pin It
press 3 dc20

Dana Cup og Nike – Just do it!

Nye og langvarige aftale er på plads

Verdens største sportsbrand Nike er fra den kommende sæsons start officiel tøj- og udstyrssponsor for Fortuna Hjørrings Gjensidige Kvindeliga-hold. Samtidig er Nike med når Dana Cup skal på banen igen fra 2021. 

Den ny aftale strækker sig over fem år. Nike har samme DNA som både den store internationale ungdomsfodboldturnering, Dana Cup, og dansk kvindefodbolds førende klub, Fortuna Hjørring. Alle tre bærer et stærkt ønske om - gennem sport - at forene verden, så alle befinder sig på lige fod. 

- Vi ser frem til samarbejdet med Nike her, hvor vi går ind i et nyt årti med Dana Cup-turneringen og topholdet i kvindernes liga, Fortuna Hjørring, siger direktør i Dana Cup, Jette Andersen. 

- Vi ved, at Nike stræber efter at bringe innovation og inspiration til atleter Verden over. Gennem Nike kan vi inspirere vores Dana Cup-deltagere og vores spillere i Fortuna Hjørring. Med de værdier og visioner, vi arbejder ud fra, er det et krav, at vi har stærke partnere. Det får vi med Nike og SPORTMASTER. 

- Som kommerciel chef, er jeg stolt over at Nike og SPORTMASTER har valgt at samarbejde med verdens tredje største fodboldturnering! De ser begge mange positive muligheder i samarbejdet, siger Mads Toudal Larsen. 

- For os er det at arbejde med verdens største sportsbrand med til at hæve barren for både Dana Cup og Fortuna Hjørring. De passer fantastisk ind sammen med alle vores andre stærke partnere. 

Her, hvor Nike kommer med på banen, takker vi New Balance, som vi gennem de seneste år har haft et fremragende samarbejde med. Vi ønsker dem al held og lykke!

- Nike Team er stolte af at samarbejde med dedikerede hold, hvor Fortuna Hjørring har vist gennem flere år, at være iblandt disse hold på imponerende vis. Vi er sikker på at det hårde arbejde, og den dedikation der reflekterer klubbens medlemmer og fans i Fortuna, symboliserer Nike på bedste vis. Vi ser også frem til samarbejdet med Dana Cup fra 2021, og glæder os til byde jer velkommen i Nike familien. Jeres fantastiske arbejde, både på og udenfor banen reflektere Nike på bedste vis, i et fælles mål om at bringe inspiration og innovation til atleter verden over, siger Frank René Jensen – Nike Team ansvarlig i DK.

I august affyres det officielle startskud på det nyetablerede samarbejde mellem på den ene side Fortuna og Dana Cup og på den anden Nike og SPORTMASTER. Det er et firkløver, der samlet vil få stor betydning, ikke alene i Hjørring, men for kvindefodbolden i hele Danmark. 

Det samarbejdende firkløver:

Dana Cup Hjørring og Fortuna Hjørring

Nike og SPORTMASTER

 

Pin It
15.04.2020

Dana Cup 2020 gennemføres ikke!

For første gang i 38 år kan vi ikke gennemføre Dana Cup i Hjørring – Danmark!

Covid-19 betyder, at et arrangement af en størrelse som Dana Cup, ikke må afvikles.

Vi er naturligvis meget kede af, at det er kommet hertil, men på den anden side har vi også forståelse for den indsats regeringen, folketinget og det offentlige system yder i kampen mod coronaen!

Vi ved, at I er mange, som har glædet jer til og forberedt jer på at komme til Hjørring i juli. 

Her skulle I kæmpe på fodboldbanen, stille op mod jævnaldrende fra hele verden og nyde samværet mede jeres holdkammerater.

Ikke mindst derfor er det en stor skuffelse for os, at vi nu må melde ud:

Der bliver ingen Dana Cup i 2020

En samtale med det danske kulturministerium har fastslået, at Dana Cup er omfattet af det påbud, der er udstedt mod arrangementer med over 1000 deltagere, og som i første omgang varer indtil udgangen af august.

Dana Cup har allerede modtaget tilmelding af adskillige hold, vi har lavet aftaler med mange leverandører, samarbejdspartnere og hjælper-klubber. Alle disse ting går vi i gang med at lave afviklingsaftaler om. Vi beder jer om at vise tålmodighed. Der er meget at tage fat på, men vi når frem til alle!

Når så alt dette er på plads, går vi i gang med at forberede Dana Cup 2021 - 26. til 31. juli.

Vi ses i 2021!

Jette Andersen - Direktør - Dana Cup Hjørring

 

Pin It
Corona aflysning

Ingen Dana Cup i 2020

Den danske statsminister og landets embedsmænd har nu meddelt, at events med deltagelse af større forsamlinger ikke må gennemføres på den her side af den 1. september 2020.

Vi føler, at Dana Cup er placeret i den kategori, og det vil betyde, at der ikke afvikles en Dana Cup i 2020!

Dana Cup har kontakt til Regeringen, og vi venter på en helt konkret udmelding. Når den modtages kommer en afgørende udmelding fra Dana Cup!

Midt i skuffelsen over, at vi sandsynligvis ikke kan tage i mod 15. – 20.000 unge fodboldspillere fra hele verden, har vi stor respekt for den indsats, der ydes i kampen mod Covid-19. 

Nu går vi så småt i gang med at forberede Dana Cup 26.-31. juli 2021. Det skal nok blive en flot Dana Cup, som vi alle kender den.

Dana Cup tager kontakt til de mange, der allerede har meldt sig til årets turnering!

Venlig hilsen

Dana Cup Hjørring

 

Pin It
26.03.2020

Orientering fra Dana Cup

Den aktuelle situation!
Dana Cup foretager hermed en opdatering af den aktuelle situation, hvor vi skal forholde os til udbruddet af CORONAVIRUS. Meddelelsen er i dag sendt til alle vores deltagerhold!

Dana Cup har stor forståelse for, hvorledes I alle er påvirket af udbruddet af CORONAVIRUS, og at det rejser mange spørgsmål vedrørende turneringen. Som altid giver Dana Cup deltagernes sundhed og sikkerhed højeste prioritet. Vi følger udviklingen nøje og lytter intenst til de udmeldinger, der kommer fra myndighederne og den danske statsminister. Vi skal sikre os, at vi tager de rigtige beslutninger i den her ekstraordinære situation.

I lyset af IOCs beslutning om at udsætte de olympiske lege i Tokyo, vil Dana Cup gerne gøre det klart, at vores organisation, som står bag en årlig begivenhed, i forhold til IOC har anderledes terminer. Derfor er der ikke behov for radikale beslutninger eller spekulationer på nuværende tidspunkt. Dana Cup kan vente i to måneder med en endelige beslutning. Men i begyndelse af juni, skal der findes en afgørelse!

Vi har den dybeste respekt for det faktum, at nogle af vore udenlandske hold ikke har mulighed for at vente til da, inden de træffer deres beslutning. Ingen af os er upåvirket af denne pandemi, men situationen varierer i forskellige dele af verden, både når det gælder spredningen af sygdommen, covid-19, og de nationale myndigheders begrænsninger. Forberedelserne til vores hold er også forskellige, når det gælder rejsereservationer og forskellige frister.

Dana Cups annulleringsbetingelser anvendes stadig som normalt. Det betyder, at du ikke behøver at betale dit deltagergebyr før den 25. maj, og at du kan annullere din registrering med fuld refusion af dit deltagergebyr indtil 14. juni. Fra i dag, med lige ved fire måneder tilbage til Dana Cup, er der ingen konkrete instrukser fra myndighederne - hverken WHO, ECDC eller de danske sundhedsmyndigheder – som kræver, at Dana Cup skal aflyse turneringen på grund af udbruddet af CORONAVIRUS.

Forberedelserne til Dana Cup 2020 fortsætter, men vi følger udviklingen dagligt, og vi planlægger forskellige scenarier til dette års turnering. Vi beklager, at vi ikke kan give mere nøjagtige oplysninger på dette tidspunkt, og vi lover at leve op til den tillid, du har vist os i denne ekstraordinære situation. Vi kan forsikre dig om, at Dana Cup aldrig går på kompromis med deltagernes sundhed og sikkerhed, når vi træffer vores beslutninger.

Endelig: I disse vanskelige tider ønsker Dana Cup at nå ud til hele vores Dana Cup-familie over hele verden med det, der er det vigtigste budskab på dette tidspunkt:
Pas på hinanden.
Pas på dig selv.
Uanset hvad der sker i de kommende måneder - når det her er overstået, er vi her.

Pin It
DC2020 Update CV

Dana Cup 2020 og Corona-truslen

I takt med udviklingen vedr. pandamien COVID-19 og udmeldinger fra den danske statsminister, myndighederne og specialister og udmeldinger internationalt, modtager vi i stigende omfang forespørgsler vedrørende Dana Cup 2020. 

Udmeldingerne fra myndighederne lyder i dag på, at man skal undgå forsamling af mange mennesker, og der er samtidig udmeldt kontrol ved de danske grænser. Det medfører en meget restriktiv praktisering, som ikke tillader indrejse af udenlandske gæster.

Dana Cup 2020 afvikles i perioden fra den 20. til den 25. juli, altså om fire måneder. Og vi tror på, at COVID-19 til den tid er bekæmpet og situationen under fuld kontrol. Derfor fortsætter vi med planlægningen af og forberedelser til årets Dana Cup.

Skulle der fortsat være bekymring blandt klubber, som er på vej til Dana Cup 2020, vil vi gøre opmærksom på, at Dana Cups afbestillingsregler, som sædvanligt, selvfølgelig er gældende!

Her finder du frameldingsreglerne! Situationen begrunder imidlertid, at vi har justeret, så muligheden for tilbagebetaling af deltagerafgiften forlænges. Fristen for framelding med ret til refusion af deltagerafgiften er nu den 14. juni 2020!

Vi agerer ud fra kompetent rådgivning, vil hele tiden være vort ansvar bevidst og satser på endnu en vellykket Dana Cup.

Venlig hilsen

Dana Cup-ledelsen

 

Pin It

Clube Pinheiros - 2 x B15 - Brasilien

 

Clube Pinheiros blev grundlagt i 1899 og bliver 121 år i 2020. Klubben har omkring 40.000 medlemmer og 3.000 fodboldspillere mellem 5 og 70 år.

Klubben har deltaget i Dana Cup 4 gange og vores bedste minde er fra år 2000, hvor vores hold spillede i kvartfinalen i B15 (født i 1985), men desværre tabte vi til Cruz Azul fra Mexico.

Vores forventninger til Dana Cup 2020 er at konkurrere på den bedst mulige måde og forsøge at nå finalen. Men ud over fodboldkampene forventer vi også at opnå en sportslig, social og kulturel udveksling, som giver vores spillere muligheden for at møde og konkurrere med hold fra andre dele af verden.

Vi støtter – Global Goal 5 – ”Ligestilling mellem køn” I vores klub skal pigerne spille med drengene i forskellige aktiviteter og kategorier.

Læs mere om Global Goals her

Clube Pinheiros rejser med MSK Turismo

Twitter: @ClubePinheiros

Facebook: @ecpinheiros

Instagram: @ecpinheiros

Pinheiros1 13.03

Pin It
340 1 05.03

340 Girls Soccer Academy - G17 - De Amerikanske Jomfruøer

 

340 GSA (Girls Soccer Academy) G17-pighold blev oprettet i 2017 under non-profit organisationen 340 WSI.

En organisation som har dedikeret sig til pige og kvindemagt, udvikling, kompetencer, integration i samfundet og forberedelse til succes gennem fodbold.

Det er første gang vi deltager i Dana Cup Hjørring

Vi forventer at teste os selv som et hold og at lære.

Vi støtter Global Goal 4 “Kvalitetsuddannelse”.

Læs mere om Global Goals her

Facebook: @info340wsi

340 2 05.03

340 3 05.03

340 4 05.03

340 5 05.03

340 6 05.03

 

 

 

Pin It

Dana Cup tilbyder ”opvarmning”

 

De står og tripper for at komme på banen. En vis utålmodighed præger de unge fodboldspillere fra hele Verden, og nu giver Dana Cup mulighed for, at man kan komme en anelse tidligere i gang og få en kvalificeret opvarmning til den egentlige Dana Cup.

Samtidig regner Dana Cup med, at der er en række lokale fodboldhold, der er parat til at stille op til interessante kampe med gæsterne i Dana Cup Kick Off.

Søndag den 19. og mandag den 20. juli er der mulighed for at deltage i Dana Cup Kick Off.

Spillerne på hold, der kommer til Hjørring i god tid op til Dana Cup, kan I denne forpremiere få sig rørt, møde kvalificerede modstandere og varme op.

Tidligere har Dana Cup fået utallige henvendelser fra klubber på vej til Dana Cup. De ønskede at finde trænings- og opvarmningsmodstandere.

Bl.a. derfor har Dana Cup besluttet at organisere en turnering, som skal tilfredsstille disse behov. 

Og nu kan såvel tilrejsende som lokale hold få en god mulighed for at prøve kræfter!

Dana Cup Kick Off dækker såvel drenge- som pigeklasser, turneringen henvender sig til 11:11 ,7:7, 5:5 og 3:3 hold.

Du finder mere om Dana Cup Kick Off HER, hvor også klasse-oversigten fremgår.

 

Pin It
Ambassadors 2

Fem ambassadører står inde for Dana Cup

 

Når Dana Cup skal nå ud til alle verdenshjørner er det nødvendigt med gode ambassadører. De mange unge, der deltager i Dana Cup, er i sig selv fremragende ambassadører, som ovenpå store oplevelser i Hjørring medvirker til at forstærke det gode omdømme vores turnering har arbejdet sig op til. De fortæller entusiastisk om oplevelserne.

Og nu får Dana Cup oven i købet fem top-ambassadører, der, under hver sin synsvinkel, går i brechen for turneringen i uge 30.

Dana Cup har ambassadører fra Europa, Sydafrika, Sydamerika og Australien – fem i alt – og alle er, når de færdes i deres enorme netværk i fodboldverdenen parat til at lægge et godt ord ind for Dana Cup!

De fem Dana Cup-ambassadører er:

Frits Ahlstrøm gennem 15 år mediedirektør i UEFA.

Janine Van Wyk anfører på det sydafrikanske kvindelandshold – ”Banyana Banyana” og ejer af et fodboldakademi - JVW.  

Nadia Nadim der er født i Herat i Afghanistan, spiller for det danske kvindelandshold og har deltaget i EM i 2009, 2013 og 2017.

Tamires Cássia Dias De Britto spiller for det brasilianske landshold, og med i FIFA Women’s World Cup i 2015 og 2019 samt OL i 2016.

Tom Sermanni som har haft adskillige trænerjobs i Asien, Australien, USA, er nuværende cheftræner af kvindelandsholdet i New Zealand.

Se alle Dana Cup-ambassadører her

 

Pin It

Vålerenga Fotball - G18-19 - Norge

 

Vores klub VIF (Vålerenga) er #Oslos stolthed, og vi er en stor klub med en lang historie, som vi er stolte af. Satsningen på piger og fodbold er alligevel ret ny. Nu spiller vores førstehold på højeste niveau, og de sidste tre år har klubben også haft en solid satsning på de yngre spillere.

Vi er et elitehold som fokuserer på udvikling. Vi har vundet Norway Cup tre gange, været i finalen i Gothia Cup og flere andre turneringer. Nu glæder vi os til at konkurrere i Dana Cup Hjørring for første gang.

Det er første gang vi deltager i Dana Cup, og vi ser frem til at deltage i Dana Cup 2020.

Vores mål er at vinde og spille god fodbold, og vi forventer, at vi får en fantastisk oplevelse. Vi glæder os til at spille på gode græsbaner, og vi håber, at vi møder hold fra andre lande.

Vålerenga tager allerede aktivt del i FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling, og klubbens prioritetsområde i 2020 er ligestilling og mangfoldighed, derfor spiller vi for Global Goal nummer 5. Klubben skal tilbyde samme muligheder uanset køn, etnicitet, seksualitet eller økonomisk baggrund. Kernen i denne strategi handler om at hverken køn, etnicitet, seksualitet eller størrelsen på tegnebogen skal have betydning for at være medlem af vores klub. Vi er en klub for alle. Visionen i tråd med at Vålerenga er Oslos stolthed, er at kunne tilbyde alle samme opfølgning, tilbud og standard uafhængig af hvilken hudfarve du har, om du er dreng, pige, homoseksuel, biseksuel, heteroseksuel eller hvor «rig» din familie er.
1) Fodbold er for alle – uanset køn
2) Fodbold er for alle - uanset seksualitet
3) Fodbold er for alle – uanset størrelse på tegnebogen

Læs mere om Global Goals her

Hjemmeside her

Valerenga1 26.02

Valerenga2 26.02 

 

Pin It
WWSAC

2020 WWSAC Symposium USA

Mød Dana Cup til 2020 Symposium af The Wisconsin Women's Soccer Advisory Council og Wisconsin Youth Soccer Association lørdag den 29 februar fra 0900-1530.

Downtown Kitchen - Milwaukee - Wisconsin - USA

Dana Cups repræsentant, Carrie Barker, står klar til at fortælle alt om #DanaCup2020

Jill Ellis, tidligere cheftræner for USWNT er hovedtaler på 2020 Symposium.

Læs mere her

 

Pin It

Women's Soccer School Barcelona - G18-19 - Spanien

 

Women’s Soccer School Barcelona blev grundlagt i juni 2017 med det formål at tilbyde piger en klub med de samme muligheder, som drenge har i deres klubber. Vi har kun pigehold, og over de seneste 3 år er vi vokset fra 60 til 150 spillere. Vi ønsker at give pigerne så mange oplevelser som muligt både indenfor og udenfor banen, og dette indebærer også deltagelse i en turnering som Dana Cup Hjørring    

Det er første gang vi deltager i Dana Cup Hjørring.  

Vores mål er at lære andre kulturer at kende, lære andre måder at spille fodbold på og være i stand til at vise, hvad vi forstår ved fodbold. 

Vi spiller for Global Goal 5 ”Ligestilling mellem kønnene”, det er en af grundene til, at vi grundlagde klubben i 2017.   

Læs mere om Global Goals her

Twitter: @wssbarcelona

Instagram: @wssbarcelona

Facebook: facebook.com/wssbcn

bss

Pin It

Buchholzer Fußball Club e.V. - B11, B14, B15, B16 - Tyskland

 

Vi er Buchholzer FC fra den sydlige del af Hamborg. Vores klub har eksisteret siden 1998, og i dag er vi en af de største fodboldklubber i Niedersachsen. I Buchholzer FC lægger vi stor vægt på et godt ungdomsarbejde, hvilket allerede flere gange har vist sig at have båret frugt. I dag har vi i alt 40 hold.

Buchholzer FC deltager i Dana Cup for fjerde gang. Efter at vi de sidste 2 år har deltaget i internationale turneringer i Spanien og Holland, vender vi i år tilbage til Dana Cup Hjørring, da stemningen i Hjørring uden sammenligning er den bedste. Udover den fantastiske stemning på banerne elsker vi også de heppende tilskuere og de mange kampe. Vi har minder om mange gode kampe og Highlights fra Dana Cup, hvor den største oplevelse var da vi nåede A-finalen i 2015 med vores B11 hold i Nord Energi Arena.

Vi håber, at vi igen i år ved Dana Cup knytter en masse nye internationale venskaber, og vi er glade for igen at være en del af Dana Cup Familien. Derudover vil vi styrke vores sammenhold i klubben, da vi i år kommer med 4 hold og skal campere sammen.

I forbindelse med Global Goals vil vi spille for alle 17 mål under Dana Cup, da vi synes de alle er vigtige, og vi forsøger selvfølgelig at overføre dem bedst muligt i vores klubkoncept.

Læs mere om Global Goals her

Hjemmeside her

Facebook: @buchholzerFC

Instagram: buchholzerfussballclub 

Buchholzer2 1302

Buchholzer1 13.02

 

Pin It

RSS Feed

SponsorBar