fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
DC2020 Update CV

Dana Cup 2020 og Corona-truslen

I takt med udviklingen vedr. pandamien COVID-19 og udmeldinger fra den danske statsminister, myndighederne og specialister og udmeldinger internationalt, modtager vi i stigende omfang forespørgsler vedrørende Dana Cup 2020. 

Udmeldingerne fra myndighederne lyder i dag på, at man skal undgå forsamling af mange mennesker, og der er samtidig udmeldt kontrol ved de danske grænser. Det medfører en meget restriktiv praktisering, som ikke tillader indrejse af udenlandske gæster.

Dana Cup 2020 afvikles i perioden fra den 20. til den 25. juli, altså om fire måneder. Og vi tror på, at COVID-19 til den tid er bekæmpet og situationen under fuld kontrol. Derfor fortsætter vi med planlægningen af og forberedelser til årets Dana Cup.

Skulle der fortsat være bekymring blandt klubber, som er på vej til Dana Cup 2020, vil vi gøre opmærksom på, at Dana Cups afbestillingsregler, som sædvanligt, selvfølgelig er gældende!

Her finder du frameldingsreglerne! Situationen begrunder imidlertid, at vi har justeret, så muligheden for tilbagebetaling af deltagerafgiften forlænges. Fristen for framelding med ret til refusion af deltagerafgiften er nu den 14. juni 2020!

Vi agerer ud fra kompetent rådgivning, vil hele tiden være vort ansvar bevidst og satser på endnu en vellykket Dana Cup.

Venlig hilsen

Dana Cup-ledelsen

 

Pin It
SponsorBar