fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK

Vi ser fremad mod 2021!

Dana Cups direktør Jette Andersen lover, at Dana Cup 2021 skal blive alletiders!

En Dana Cup 2021 helt i toppen! Det har vi lyst og trang til, og det skylder vi alle jer, der bliver snydt for Dana Cup 2020.

Længe troede vi på, at det skulle lykkes at få en Dana Cup 2020 - nr. 39 i rækken. Til sidst måtte vi dog kaste håndklædet i ringen og erkende, at Covid 19 er en virus, vi ikke umiddelbart kan knægte.

Det var et hårdt slag, da vi midt i forberedelserne til Dana Cup 2020 fik meddelelsen om, at landet blev lukket ned, og større forsamlinger ikke var tilladt.

Vi måtte se kendsgerningerne i øjnene!

Nu var det pludselig Dana Cup 2021, der fokuseres på!

Det er vi i fuld gang med, selv om det var vanskeligt at leve med tanken om, at vi ikke modtager op imod 20.000 glade unge fodboldspillere i den sidste uge i juli i år. Hjørring mangler og savner noget her i år!

Nu bestræber vi os på, at gøre Dana Cup 2021 endnu bedre…

En lang række ting justeres, så vi er klar til at tage i mod jer, når I kommer til Hjørring igen i ugen 26.-31. juli 2021.

Vi er overbevist om, at der er styr på coronaen, når vi kommer frem til Dana Cup 2021.

Så skal vi nok give jer en oplevelse for livet! 

I skal kæmpe på banerne, hvile ud på indkvarteringsstederne, hygge jer i Dana Cups Event-Område med de mange aktiviteter, og så skal der blive plads til aftendansen i Disko-teltet. I skal nyde jeres sport på de græsgrønne baner, venskabet på tværs af nationale grænser og den storslåede natur på egnen, der omkranser den hyggelige Hjørring by.

Vi er parat til at tage i mod i 2021, og vi glæder os til at se jer!

Pin It
SponsorBar