fbpx
26. - 31. JULI 2021 - HJØRRING - DANMARK
veo press photo dc20

Veo ny partner ved Dana Cup og i Fortuna Hjørring


Veo er en helt ny partner omkring optagelse af video og analysering. Det er en danske virksomhed - akkurat som Dana Cup og Fortuna Hjørring.  

Veo har fremstillet et produkt, der kan optage træning og kampe. Det foregår ganske enkelt, og der er ikke behov for kameraoperatør. Veo-kameraet opstilles på stativ og betjenes herefter via App på smartphonen.

Veo kameraet fotograferer i panoramaperspektiv (180*) og billedkvaliteten sikres af 2x4K objektiver. 

Efterfølgende kan optagelserne uploades til Veo platformen, og være grundlag for studium og analysering af træning eller kampe. Veo-platformen rummer en række interessante muligheder.

Veo har indtaget markedet med stor succes. Der er kunder fra fodboldtoppen - Chelsea FC, Manchester City FC og BARÇA Academy! De fleste kunder er dog bredde- og ungdomsklubber, hvilket jo harmonerer fint med Fortuna og Dana Cup, hvor vi jo netop er med på både elite og breddefodbold. 

Dana Cups direktør Jette Andersen, der selv er tidligere landsholdsspiller, glæder sig over det nye samarbejde. At Veo er et dansk firma med samme kernerkunder og målgruppe som os giver samarbejdet en ekstra dimension.

- Vi er overbeviste om, at Veo er et populært indslag ved vores næste Dana Cup turnering. Her kan holdene få optaget og leveret sine kampe via Veo. 

Uanset niveau eller ønsket niveau er det sjovt og lærerigt, med video fra ens kampe. Det kan bruges til udvikling, og så er det altid et rigtig godt minde om deltagelsen i en af verdens største og bedste ungdomsturneringer – en turnering, der er afviklet i 38 år.  

- Veo leverer kameraer til de største klubber i de største ligaer, men vores ægte passion og mission er at gøre det muligt at optage fodbold for alle – særligt dem der ikke tidligere har haft denne mulighed. Vi glæder os til at være med til at gøre sommerens Dana Cup til en uforglemmelig oplevelse og til at skabe evige minder for spillere og trænere, siger Veo direktør Henrik Teisbæk.”

Pin It
SponsorBar