25. jul 2014
G12-2014

Fejende flot finale

G12 Finale: Fortuna Hjørring (DEN) - Tiller IL (NOR) 3 -1 (1-1)

Resten af de hold, der med dygtigt fodboldspil har kvalificeret sig til finalerne ved årets Dana Cup, har virkelig noget at leve op til. Årets første finale i Klasse G12 mellem værtklubben Fortuna Hjørring og norske Tiller IL blev nemlig en fejende flot opvisning i benhård fight og ikke mindst fine, fine tekniske detaljer fra begge hold.

Kampen var bare ét minut gammel, da Fortuna bragte sig foran, men gladen varede kun præcis ét minut mere, hvor Tiller udlignede på et fint gennemspillet angreb.

Fem minutter ind i 2. halvleg øgede Fortuna til 2-1 direkte på frispark. Den føring blev øget til 3-1 på et bragende langskud i dommerens tillægstid.

Fortuna vandt fortjent, men Tiller IL havde meget, meget stor ære af kampen. En rigtig mandfolkedyst af to hold fra G12. Flot.